Get Social With Us
APOCRYPHA 2 - Original Art for Sale | Visual Kontakt
20078
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20078,theme-hazel,hazel-core-1.0.7,woocommerce-no-js,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

APOCRYPHA 2

Felicitari Eparhiei Greco-Catolice de Oradea pentru invitarea marelui artist de pule scuturate, Bako, care a vandalizat Oradea. E cum nu se poate mai potrivita invitarea lui in Palatul Episcopal, mai ales ca strandurile deja s-au inchis. Sper ca gasca de homosexuali ai casei nu va rata deschiderea. Nu, nu aveti nevoie de ortodocsi, sa va ingroape…

 

Mesajul de mai sus i-a fost trimis lui Gabriel Miloia de Excelența Sa, episcopul Virgil Bercea al Oradiei Mari. Mai târziu, tot printr-un SMS, Excelența Sa ne-a înștiințat că vernisajul expoziției Apocrypha 2, găzduită în Palatul Episcopal Greco-Catolic, la invitația Episcopiei, trebuie anulat. Vă anunțăm cu regret că expoziția nu va mai avea loc.

 

Ultima dată când i-am cerut părerea despre insultele trimise, mi-a spus că cei ca mine merită insultați. M-a făcut să mă simt sub-uman” – Gabriel Miloia, autor al expoziției Apocrypha 2.

 

 

Statement Apocrypha 2:

Proiectul Muian a fost creat pentru a puncta trei concepte pe care le consider esențiale pentru arta secolului 21. Primele două au fost dezvelite în 2012 și 2015 și se pot rezuma ca „arta este asumare”, respectiv „arta este o armă”. Apocrypha 2 este începutul definirii celui de al treilea concept, „arta este poarta grației”. Este ultimul eveniment din seria Muian care va avea loc la Oradea.

Apocrypha 2 va fi găzduită în Palatul Episcopal al Bisericii Unite cu Roma din Oradea, la invitația Episcopiei. Expoziția vorbește despre reconciliere și transcendență, având scopul să ofere o concluzie publicului interesat de Proiectul Muian și o experiență cathartică pentru comunitatea orădeană mai largă.

Expoziția constă din două segmente, având fiecare tematica „Totul va fi iertat”, respectiv „Totul strălucește”. Pentru realizarea lor, orădenii sunt invitați să pozeze înaintea fotografului proiectului. Proiectul va adresa o comunitate simbolică, alcătuită din imaginile voluntarilor, care va oglindi întregul comunității mai largi.

Category

Muian